Hvem er CS Beauty ApS

CS Beauty ApS blev grundlagt i 2008, ifbm. opdagelsen af det fantastiske hudplejeprodukt -417.
Ejeren Camilla Nøhr, fortæller her kort hvorfor valget faldt på lige netop – 417.
”Jeg er ejer af firmaet CS Beauty ApS, og var i juli 2008 på ferie i Spanien hvor jeg var så heldig at støde på hudplejeproduktet -417. Det skal siges at jeg er uddannet kosmetolog og har arbejdet både i parfumeri, som kosmetolog og i Matas. Så jeg har prøvet en del hudplejeprodukter i ansigt og på krop gennem tiden. Da jeg første gang blev præsenteret for -417 var ved en demostration af Aromatic Bodypeeling. Da jeg fik produktet i hånden og mærkede de grove naturlige saltkorn fra Det Døde Hav, der var effektive men resultererede i en baby blød hud – var jeg forelsket. Jeg sagde med det samme, hvis jeg er så forelsket i dette produkt vil danskerne også være det. Jeg må arbejde videre med -417 hjemme i Danmark.”

Det er nu 8 år siden og -417 bliver nu solgt ved forskellige kosmetologer og alternative behandlere rundt i Danmark. Vi arbejder konstant på at udbrede mærket og der er ingen tvivl om at -417 vil blive mere synligt i gadebilledet i fremtiden. Derudover kan vores produkter også købes online i vores egen webshop.
-417 er etableret i 2003 i Israel og indeholder unikke ingredienser fra Det Døde Hav. -417 produkter er alle naturlige produkter uden parabener og mineralsk olie. I serien er der lagt stor vægt på Vitamin Mineral Complex, som er en certificering der findes på alle produkterne og som gør at produkterne også er anvendelige til folk med hudproblemer som eksem og psoriasis.

Det specielle ved Vitamin Mineral Complex:

– Styrker vores naturlige forsvar af huden.
– Forebygger alderstegn, ved hele tiden at skabe nye celler.
– Beroliger.
– Meget anvendelig til sart hud pga. anti allergen (allergivenlige produkter).
– Renser og ilter huden.
– Nogle af produkterne reducerer smerter i muskler og knogler.
– Anvendelig til problematisk og uren hud.

Serien indeholder 69 produkter i kategorien:
– Ansigt
– Krop
– Mænd
– Hårpleje
– Special produkter (eksem/psoriasis)
– Make up.

Vi håber, at I får ligeså stor glæde af -417 produkter som vi har, og vi er altid kun en mail eller opkald fra at hjælpe Jer med at finde lige præcis det produkt I søger.

CS Beauty ApS, Camilla Nøhr